Uutiset

14.10.2018

Verohallinto tiedottaa, konkurssi on maailmanloppu

lue lisää ...

15.10.2018

Velkojen vanhenemisaikoja

lue lisää ...

Yhteystiedot

Putiikki avoinna:
Arkisin 8.00-17.00
Muuna aikana sopimuksen mukaan

Ilmainen aloituskonsultaatio

Käyntiosoite: Maatullinkuja 6 E rappu
00750 Helsinki


GSM 046 55 13 431info@kunnia.fi

Kustannukset

Meiltä saat ilmaisen alkuneuvottelun, jossa kartoitamme velat ja vastuut sekä teemme suosituksen (velkasaneeraus, myyminen - vaihtoehtoja on useita).

Kokonaispaketti maksaa n. 3000 - 5000 euroa, joka maksetaan etukäteen. Paketti lisäksi kaupparekisterimaksut, hinta sisältää: varainsiirtoverot, kauppakirjat, uudet omistajat, hallituksen muutokset, toimitusjohtajanja vastuunalaisen yhtiömiehen.

Maksun voi suorittaa myös tavaralla (auto, vene jne.)

Kirjanpito ja kirjanpidon rästit

Jos kirjanpito on tekemättä (esim. laskut maksamatta tilitoimistoon), teemme kirjanpidon erillisen tarjouksen mukaan. Kirjanpidon kustannus on noin 500 €/tilikausi (mapillinen) + veroilmoitus ja tilinpäätös 400 €/tilikausi.

Ennen kauppaa olevan valmiin kirjanpidon säilyttää myyjä ja kaupantekopäivän jälkeisen kirjanpidon hoitaa ostaja.

Jos vain hallitus vaihtuu

Tilitoimistona voidaan käyttää edellistä tilitoimistoa, joka jatkaa juoksevaa kirjanpitoa. Jos kirjanpito säilytetään varastossamme veloitamme 10 euroa/vuosi/hyllymetri. Tarvittaessa kuittien etsiminen ja kopiointi 30 euroa/tunti (esim. takuuasiat). Säilytämme kirjanpitoa lain vaatiman ajan, jonka jälkeen se hävitetään automaattisesti ilman varoitusta.

Jos vain epäiletkin, että tulevaisuudessa voit tarvita pesäluettelon vannojaa, kannattaa jo nyt valita hallitukseen varajäseneksi asiamiehemme. Asiamiehen kustannus on 1000 euroa ja loppusuoritus sitten kun yritysjärjestelyt aloitetaan.

Asiamiehelle ei anneta tilinkäyttöoikeuksia eikä toiminimenkirjoitusoikeutta. Hän ei vastaa yhtiön toiminnasta muutenkaan, vaan tarvittaessa käy vannomassa pesäluettelon oikeaksi, muun hallituksen erottua pikaisesti ennen konkurssia.